Uzmanību! Ziemas bāze Dunavas ielā strādā pēdējo nedēļu!

Paldies mīļie Amazoņi par tik daudz gadiem, kuri bija pārpilni ar uzvarām, dažādiem brīnišķīgiem notikumiem, jaukiem cilvēkiem un laimes mirkļiem!!! Protams bija arī rūgti momenti un zaudējumi… Bet tikai tas, kurš ir līdz mielēm izjutis zaudējuma rūgtumu, ir spējīgs baudīt uzvaras burvīgo saldmi! Paldies par milzīgo darbu, kuru ieguldījāt Kluba attīstībā un izaugsmē! Bez jums Amazoņi, nekad, nekas tamlīdzīgs nebūtu iespējams!!! Paldies par ģimenes sajūtu!!! Es tiešām esmu laimīgs! Un ceru, ka arī jums no tā kaut kas ir ticis. Ar patiesu baudu vēroju kā jūs augat, kā attīstaties, kā kļūdaties, cīnaties un beigu beigās UZVARAT!!! Šobrīd mēs esam izauguši un kļuvuši vareni, bet… Bet ir pienācis laiks pārvērtēt vērtības un pieņemt nopietnus lēmumus. Diemžēl esmu neziņā un dalītu jūtu pārņemts. No vienas puses pilnīgs krahs! Dusmas!!! Gribas visu iznīcināt, pamest, doties kaut kur tālu, tālu prom… Uz visiem laikiem! No otras – mēs paši nekad nebūtu uzdrošinājušies tik kardinālām pārmaiņām! Bijām sākuši stagnēt. Vienu dienu man Marina pajautāja – kāds ir mūsu Kluba mērķis? Nu tā, bez lozungiem. Kāpēc mēs trenējamies?… Man nebija ko atbildēt!… Jā, es viņu (mērķi) redzu, es viņu jūtu ar visām iespējamām maņām, bet kaut kā jums neesmu spējis noformulēt… Man visu laiku likās, ka tas tāpat ir skaidrs… Skumji…

Īsāk! Ir saņemts šāds dokuments:

izlikshana-no-telpam

No šī dokumenta izriet, ka mūsu Kluba ziemas bāze beidz eksistēt 2016.gada 7.decembrī… Kas tālāk? Es, savā naivumā, cerēju, ka līdz marta beigām izvilksim… Un tad jau vasara! Un līdz nākamai ziemai gan jau kaut ko sameklēsim… Nav lemts!

Redzu šādu tālāko risinājumu:

  1. Kluba biedri nokārto visas fin.saistības ar Klubu līdz decembra mēnesim (decembri neieskaitot), lai Klubs savukārt var nokārtot savas saistības.
  2. Nesteidzīgi meklējam jaunas telpas, ar domu par ilgtermiņu un tālāku attīstību nākošajām, vismaz desmit ziemām.
  3. Demontējam un pārvedam visu mūsu mantību uz Pļavu. Sestdien (3.12.2016.), organizējam talku, sākam 10:00, domāju līdz kādiem 18:00. Tie, kas gatavi piedalīties var ierasties jebkurā laikā, pastrādāt tik cik var un doties tālāk, savās gaitās.
  4. Pielāgojam Pļavu, cik iespējams, treniņnodarbībām ziemas apstākļos.
  5. Ar aktīvāko mūsu Kluba biedru palīdzību daru visu, kas jādara, lai pēc iespējas ātrāk mēs varētu turpināt kvalitatīvas nodarbības!

Lai mums visiem izdodas!!! 🙂

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *