Siguldas spieķis 1 – AMAZONES atkal čempiones!!!

Sestdien (5.11.2011) Siguldā pirmo reizi notika sacensības telpās “Siguldas spieķis – 1”. Dalībnieki šāva IFAA sistēmā vingrinājumu Indoor round (60 bultas no 20 jardu distance, principā tie paši 18m ar astīti:). Sacensības bija noorganizētas nesliktā līmenī. Sporta zāle silta, gaiša, dalībnieku diezgan paliels pulciņš un rezultāti iepriecinoši:

1.vietu izcīna:

Staņislavs Demenčuks AMFS(R) loku klasē

Kārlis Akots gribulis JMFS(R) loku klasē

Pēteris Gribulis VMFU(C) loku klasē

Jānis Jakubanecs AMFU(C) loku klasē

Agate Zālīte AFBU loku klasē

Eduards Lapsiņš AMLB loku klasē

Patīkami redzēt kā ir izaudzis Kārlis, kurš pat turnīrcīņā pret kompaktloku šāvējiem spēja parādīt raksturu un vairākas cīņas uzvarēt! Arī Jakubanecs un Zālīte ir spējuši palielināt savu rezultātu. Demenčuks šāva ar mainīgām sekmēm – brīžiem tuvu maksimumam, brīžiem neizprotami norāvieni. Domāju, ka Pēteri nedaudz iegāza inventārs – kompatnieks ir tāds kaprīzs verķis… Žēl, ka netiks ieskaitīti vairāki Latvijas rekordrezultāti – sacensības nav kalendārās un uzskatāmas par klubu sacensībām.

Patiesu prieku sagādāja Juta Cigle (Raiskuma), kura ar ģimeni bija ieradusies uz šīm sacensībām un cienāja dalībniekus ar āboliem. (Tiem, kas nezina – Juta bija Latvijas un Baltijas 90-to gadu spožākā lokšaušanas zvaigzne.) Tālāk dažas bildītes no tikšanās ar Jutu.

Juta ar ģimeni un es arī 🙂
Meitenes saņemās, Juta arī pretendē uz Londonu!

 

Un bulta ar bultu maku gada vietā!
Un pati Jutiņa, ka vienmēr, smaidīga kā saulīte...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *