Par turnīrcīņām Legnicā

Nenoliedzami pirmo turnīru karalis ir Aleksejs Spuris – viņš arī dienas varonis. Kā viņš cīnījās ar japāni!!! Tur bija ko pamācīties! Pie rezultāta 5:3, Alekseja labā, saskrēja visa japāņu delegācija. Nu protams būsim reālisti – Aleksejs jau bija brīnumu parādījis un zaudējums ar shoot off ir viņa šā brīža LIELĀ UZVARA.

Meitenes startēja neslikti, bez lieka satraukuma. Santa sāka ļoti neveiksmīgi ar trāpījumu četriniekā. Otrajā sērijā izcēlās ar 29, bet pēc tam atkal pa visu vairogu. Var būt vajadzēja viņai ļaut vairāk iešauties piešaudes laikā, bet sūdzības kvalifikācijas laikā, ka trūkst spēka (kuras man gan liekas nepamatotas…), mani no tā atturēja.

Anete cīnījās savu spēju robežās – bez brīnumiem un stulbiem atrāvieniem. Loģisks cīņas iznākums shoot off, kaut pēdējā sērijā varēja uzvarēt, bet pēkšņi mainīt atrunātu taktiku laikam nebija īsti gudri, bet nu gribējās meitenei kā labāk, a sanāca kā vienmēr… Zaudējumu shoot offā pilnīgi varu norakstīt uz sevi – nedaudz pastiprinājās kreisais vējš, ieteicu pagriezt nedaudz tēmēkli un lūk arī trāpījums devītniekā PRET VĒJU!!! Nebūtu griezuši, būtu desmit!…

Par Amatnieku varētu teikt vienkārši – bez komentāriem. Kas ar puisi noticis tiešām nesaprotu – vai nu galvā sakāpis, vai nu samīlējies, vai nu vienkārši ir izbeidzies… Pirmā cīņa jau tā – ar Dievu uz pusēm. Nu otro viņam vienkārši uzdāvināja. Pret ķīnieti – varēja cīnīties un izskatījās, ka tā arī būs. Abi bliež pa dzelteno – nu kuram palaimējas vairāk trāpīt desmitniekā – tas arī uzvar. Pirmais šāviens Jānim astoņi, ķīnietim deviņi un vēl divi tādi paši, Jānim divi iksi un uzvara 28:27. Nu bet nākamā sērija un pārējās… Seši uz trijiem, otrs blakām, tad pa labi, tad pa kreisi, astotnieki, septītnieki un rezultāts 2:6… Viss, Pasaules čempionāts beidzies!

Mums vēl palikušas divas dienas Polijā. Tās izmantosim, lai pašautu treniņlaukā (ceru arī pats kā tāds bārdains juniors pāris bultas varēšu izšaut…), paskatīsimies finālus un tad aidā uz varoņpilsētu Brestu. Ieroču atļauja uz 5 loku un 86 bultu ievešanu-izvešanu Baltkrievijā man ir, muitas deklarāciju jau aizpildīju. Ļoti ceru, ka problēmu uz robežas nebūs. Tāpat ceru, ka būs tur pieejams internets, lai varu jūs informēt par tālāko notikumu gaitu.

Un ļoti ceru tur finālcīņā sadot pa kupri Amatniekam!!! 🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *